Många är ni husbilsägare som ringer och frågar om vi fortfarande har öppet ställplatsen för säsongen och svaret är att givetvis har vi det.

Hos oss är det öppet året runt alla dagar i veckan så ni är så välkomna.

Sedan en tid tillbaka har vi fått upphöra med dieselförsäljning till icke medlemmar i hamnen då våran pumputrustning inte uppfyller de krav som ställs på en sjömack som säljer till allmänheten.
Vi får dock fortfarande sälja till föreningens medlemmar.

Styrelsen ska kolla vad en godkänd pumputrustning kostar och där efter ta ett beslut om hurvida vi ska inverstera i detta eller inte.

Mvh Styrelsen i Lövstavikens Båtförening genom Patric W

Här kommer lite information som är bra att känna till i vår.

 

Vårfix av båtar och sjösättning.

  • Sista dagen att sjösätta sin båt om man har den på planen vid båthusen är 19e maj (ändrat från 26e)
  • Våran lyftkran är besiktigad och får användas fram till sista maj (31/5), vill man sjösätta efter detta så får man ordna med egenkranbil.
  • Tänk på miljön när du jobbar med din båt, från och med i år måste man ha pressening på marken när man skrapar/slipar av gammal färg från botten. Presseningar finnas att låna av klubben så kontakta någon i hamnsektionen eller personal i klubben om du behöver låna.

 

Husbilar.

  • Nytt för i år är att vi inte tillåter att man sätter ner eventuella stödben direkt på asfalten utan att man måste ha platta eller kloss under, om du inte har egna med dig så ta kontakt med hamnvärden så lånar de ut.

 

Medlemmar.

  • För att förenkla utskick av information se till att ha din mailadress uppdaterad i medlemsregistret. Kontakta Helen för att lägga till eller ändra uppgifter.

 

Hejsan

Styrelsen har beslutat att höja avgiften för våran ställplats från 160kr per dygn till 180kr per dygn från och med den 1e Juli (1/7).

Vi önskar alla våra gäster en riktigt trevlig och solig sommar.

Mvh Styrelsen i Lövstavikens Båtförening genom Patric W

Sida 4 av 9