Kallelse till årsmöte 2020

för

Lövstavikens Båtförening

 

Lövstavikens Båtförening inbjuder till årsmöte den 21 mars 2020, klockan 14:00 i klubbhuset. 

Efter mötets avslutande så bjuds det på smörgåstårta.

 

Välkomna!

 

Hej medlemmar.

Då det har kommit till vår kännedom att Falkenbergs Segelsällskap har haft 

inbrott i sina båtar så vill vi göra er uppmärksamma på att titta till er egen båt eller sjöbod.

De har stulit förlängningskablar, kaffebryggare, diesel ur fast tank m.m.

Så håll utkik.

Vänliga HälsningarLövstavikens Båtförening
Sanddynevägen 58
311 32 FALKENBERG
Tel: 0346-71 17 07

Många är ni husbilsägare som ringer och frågar om vi fortfarande har öppet ställplatsen för säsongen och svaret är att givetvis har vi det.

Hos oss är det öppet året runt alla dagar i veckan så ni är så välkomna.

Den 15/10 hade vi medlemsmöte på andra våningen i klubbhuset.

Styrelsen redogjorde för hur vi ligger till i ekonomin och samt hur långt vi kommit med investeringarna i vårt nya torr och sjösättningsystem.
Vi har köpt in vår nya begagnade hjullastare som är en Volvo L35 Pro som redan nu används i verksamheten. Hydralvagnen som ska användas för att flytta båtarna som står i vaggor eller stöttor på land är beställd och förväntas levereras i början av nästa år.
Kranen har vi fått offert på från Interlift men var under mötet inte beställd ännu men kommer beställas snarst med en leverans beräknad till Juni.

Husbilsgästerna har ökat under året medan vi ser en minskning på båtgäster.

Lars-Herman informerade om medborgarförslaget han varit med och tagit fram om förbättringar för hela lövstavikenområdet och det verkar som kommunen har hörsammat och satt undan pengar för att kunna göra en permanent gång/cykelväg mellan hamnen och sommarstugeområdet sommarlust.

Lars-Herman gjorde även mötet uppmärksammat på att den 25 september 1980 i terminalbolagets lunchrum klubbades beslutet att bilda Lövstavikens Båtförening, vilket betyder att nästa år 2020 firar föreningen 40år.

 

Efter mötet så höll Johan Skogmalm från företaget Save Life ett kortare föredrag om Hypotermi(nedkylning) och en uppfriskning av våra kunskaper i HLR och hur våran hjärtstartare som finns i klubbhuset fungerar.

Johan på Savelife

Deltagare tränar HLR

Sedan en tid tillbaka har vi fått upphöra med dieselförsäljning till icke medlemmar i hamnen då våran pumputrustning inte uppfyller de krav som ställs på en sjömack som säljer till allmänheten.
Vi får dock fortfarande sälja till föreningens medlemmar.

Styrelsen ska kolla vad en godkänd pumputrustning kostar och där efter ta ett beslut om hurvida vi ska inverstera i detta eller inte.

Mvh Styrelsen i Lövstavikens Båtförening genom Patric W

Sida 3 av 8