Lövstavikens båtförening är belägen i Falkenberg på Västkusten. Föreningen bildades 1982 då man tog över hamnen från kommunen. Idag har hamnen 260 båtplatser och drygt 700 medlemmar. Vi har en pelarkran för sjösättning av större båtar och en ramp.

Gästplatserna är grönmarkerade. Det finns även möjlighet att ligga på bomplatser som är grönmarkerade. Dusch och toalett finns i klubbstugan. Sugtömning på östra bryggan. Färskvatten och el finns på bryggorna. Pris 200:- pr natt, inklusive toa. och dusch, sugtömning samt el 10 Amp.

Diesel(Försäljningstopp för tillfället) finns vid lilla bryggan längst västerut i hamnen.

Vid frågor kontakta hamnkontoret eller maila. Klubbstugan är bemannad varje kväll. Hamnkontoret har telefontid 08.00-12.00 och 12.30-14.30 på föreningens telefon 0346-71 17 07. E-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Som husbilsgäst är du välkommen att parkera på planen framför båthusen. Platserna är markerade. Det går ej att boka några platser i förhand. Pris 200:- pr natt inkl. toa. och dusch, el. 10Amp, grå och svartvattentömning. Husbilsgäster är välkomna året runt.